Glocal Invest AB

Följ med på vår resa. Detta händer hos oss just nu.

SENASTE NYTT /
AKTUELLT - BLOGGEN

Digitza - Zigndesign.se​

Vi ser en bransch som befinner sig på en mogen marknad där vi ser affärsmöljligheter att förändra dagens sätt att arbeta på. Zigndesign är en pusselbit av ett större sammanhang som vi är i process i att utveckla. Att kunna designa och skapa sina egna skyltar på nätet ser vi som en självklarhet i det koncept vi mejlslar fram. Vår mälgrupp är bygg, fastighet och statlig och privat förvaltning. Sajten är i uppbyggnasfas och kommer innehålla ett störra antal skyltmodellar att välja på. Besök gärna hemsidan och skapa din skylt.
zigndesign.se

Applicweb - Onlinepartner

Upplever ni som vi att det finns massa olika tjänster som förbättrar och gör er närvaro på nätet. När Glocal Invest utvecklar nya affärer är den digitala marknadsföringen ett måste och här hade vi svårt att hitta rätt i jungen av företag. Vi beslutatde att sätta upp en verksamhet med tjänster som vi själva vill ha nytta av när vi vill växa och exponera oss online. Applicweb har som affärsidé att leda våra kunder rätt och optimera sin online strategi. Allt med utgångspunkt från kundens affärsstrategi. Vårt uppdrag är att ta fram onlingestategi och sedan realisera och följa upp resultatet.

Biz Studio - The Barn CoWork

När jag var runt 17 år startade jag min första verksamhet och hade en massa idéer på hur man kunde förändra och utveckla tjänster som fanns då. Då var nätverkande inte något som var naturligt på samma sätt som det är idag. Min upplevelse var att jag saknade mentorskapet under mina första år vilket jag nu vill skapa för andra unga entreprenörer. The barn CoWork är en plats där unga nystartade företagare kan vara med sin verksamhet gratis under 6 månader. I lantlig kontorsmiljö finns det möjlighet till kontor och litet lager för ex. en e-handlare. Här delar vi erfarenheter och cochar varandra till framgång. Vänliga hälsningar / Henrik Andrée.

Quillo - Lojalitets app

Det råder inga tvivel om att dagens handel står inför en rejäl prövning. Men det är också när man blir utmanad som man växer. Förutsättningarna är olika och kan kännas orättvisa med fördelar som stora butikskedjor har jämfört med enskilda handlare. Det är just i denna insikt och utmaning som vi vill vara med och utveckla den lokala handeln. Därför har vi skapat ett applikationsverktyg som ger lokala handlare möjlighet att bygga lojalitet via sin egen kundklubb direkt i kundernas mobiltelefoner. Quillos vision är att skapa värde för både konsument och handlaren genom vårt digitaltala verktyg med som visar lokala erbjudandet på en och samma plats. Appen.
Låter något av våra projekt intressant och vill du deltaga på något sätt exempel genom finansiering, team medlem eller bidraga som mentor med era kunskaper. Hör av dig till Henrik Andrée så kan ni träffas över en kopp kaffe och se vart era vägar kan mötas.

Vill du deltaga i något av våra projekt?