Glocal Invest AB

Står ni inför en förändring? - Halvdag kostnadsfri affärsanayls

Har ni utmaningar och står er verksamhet inför en frändring? Vi utför en halvdags kostnadsfri affärsanalys av er verksamhet som ger er insikter och ett utifrån persektiv. Ni får tips och råd från våra affärsrådgivare summerat i en rapport. Det finns ingen dold agenda utan vi känner oss trygga i vår roll och vi vet att det handlar om tillit och förtroende. Det är bara något som man förtjänar inte kan sälja.

6 månders affärsutveckling av er verksamhet.

Vi erbjuder ett paket på 6 månders affärsutveckling till en fast kostnad. Under perioden träffas vi vid 6 tillfällen och går igenom verksamheten och genomför workshops som ger djupare förståelse och insikter. Resultatet är en handlingplan som ni kan exikviera på kommande period. Ni har även möjlighet till idividuell coachning under dessa 6 månader. Kostnad 22.500 kr exkl moms. Antal deltagare 1-5 st Kostnad 22.500 kr exkl moms. Antal deltagare 1-5 st.

Advisory board - Startups

Som endel av vår investeringsstrategi erbjuder vi Startups en investering tillsammams med ett optionsavtal där vi kliver in i rollen som Advisory board. Ni får tillgång till vårt nätverk av investerarer, spetskompetenser inom olika områden. Fokus ligger på startups som vill skala upp sin verksamhet och har ett proof of concep.

Validering av din nya affärsidé - Startups

Glocal Invest driver Startup Studion Biz Studio där vi med inhouse case varje vecka validerar nya affärsidéer. Vi vet att behovet är stort bland startups särskilt för nya entreprenörer att i tidig fas få hjälp av “bollplank” med erfarenheter och ett utifrån perspektiv. Vi hjälper tech bolag och deras kunder med validering av affärsidéer som ett steg innan man går i utveckling som en kvalitéts kontoll. Vi erbjuder validering till ett fast pris enligt vår metod. Pris 12.500 kr exkl.moms coach tid 10 timmar.