Glocal Invest AB

The Barn cowork – Gratis hubb för unga entreprenörer.

Payback time När jag var runt 17 år startade jag min första verksamhet och hade en massa idéer på hur man kunde förändra och utveckla tjänster som fanns då. Då var nätverkande inte något som var naturligt på samma sätt som det är idag. Min upplevelse var att jag saknade mentorskapet under mina första år vilket jag nu vill skapa för andra unga entreprenörer.
The Barn CoWork är en plats där unga nystartade företagare kan starta upp sin verksamhet gratis under 6 månader i lantlig kontorsmiljö med möjlighet till kontor och lager för exempelvis en e-handlare etc. Vi delar erfarenheter och coachar varandra till framgång med våra Start ups. “The Barn CoWork” är en del av verksamheten i Biz Studio.

Allt gott! Henrik Andrée

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *