Glocal Invest AB

The Barn cowork – Gratis hubb för unga entreprenörer.

Payback time När jag var runt 17 år startade jag min första verksamhet och hade en massa idéer på hur man kunde förändra och utveckla tjänster som fanns då. Då var nätverkande inte något som var naturligt på samma sätt som det är idag. Min upplevelse var att jag saknade mentorskapet under mina första år vilket jag nu vill skapa för andra unga entreprenörer.
The barn CoWork är en plats där unga nystartade företagare kan vara med sin verksamhet gratis under 6 månader. I lantlig kontorsmiljö finns det möjlighet till kontor och litet lager för ex. en e-handlare. Här delar vi erfarenheter och coachar varandra till framgång.
Vänliga hälsningar / Henrik Andrée

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *